Roda'71 DS1 - Verburch DS1

Zondag 15 januari speelden wij weer onze eerste wedstrijd na een maand geen wedstrijden te hebben gespeeld. De eerste helft begonnen we niet heel sterk, maar we wisten ons te herpakken en in de rust stonden we uiteindelijk met 11-14 voor.

In de rust kregen we van Dennis te horen dat we de ballen scherper moesten afronden en dat we wat sterker moesten zijn in de verdediging.

Met goede energie begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft werden er wat meer penalty’s gegeven alleen die gingen er bij ons helaas niet allemaal in. We hebben bijna de hele tijd voor gestaan, maar helaas ging het in de laatste 10 minuten wat minder goed en hebben we uiteindelijk 22-22 gespeeld.

Op zaterdag 21 januari spelen wij om 20:00 thuis tegen Atomium DS1. Daarna is er een derde helft in de kantine. Komen jullie ons ook aanmoedigen?